|
Lejdis Motocykl + kobieta, czyli wszystko co może być związane z tym duetem |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
15.10.2009, 22:32 | #1 |
Miasto: Wawa
Motocykl: EXC 200, EXC 250
Galeria: Zdjęcia
Online: 1 dzień 13 godz 36 min 58 s
|
brudne, babskie latanie
31 pażdziernika serdecznie zapraszam wszystkie nasze (Pro-Motorowe) i nie nasze (nie Pro-Motorowe), femdurowe dziewczątka, na niekomercyjny wspólny babski trening - polatamy sobie technicznie po krzakach , pilnie poćwiczymy w jakże miłej, estrogenowej atmosferze siostrzanej miłości i przeciwskrętu , pogadamy o ciuchach i olejach , wymienimy się dziewczyńskimi sekretami i takie tam..
Treningujemy na południu Wawy. Gdyby jakaś dzielna femdurowa babka chciała się specjalnie w tym celu pofatygować z drugiego końca Polski do Stolycy, to mogę ją przenocować, nakarmić, moto wstawić do garażu, a przyczepkę na zamykane podwórko (trzeba tylko lubić duże psy i wegetariańskie żarcie ) Dokładne namiary, godziny i wszystkie szczegóły - bliżej w/w terminu i na pv Ofc patrzymy też na pogodę, bo Lejdisy nie muszą sobie niczego udowadniać.. Serdecznie Was zapraszam!
16.10.2009, 17:09 | #2 |
Gdybym się przebrał za femdurową babkę - mogę liczyć na przenocowanie, nakarmienie i takie tam.....inne (duże psy i wegetariańskie żarcie - polubię, ale innym razem )
|
|
18.10.2009, 20:56 | #3 |
Miasto: Warszawa
Motocykl: RD07a
Online: 4 tygodni 15 godz 23 min 43 s
|
a czy forumowa babeczka musi miec swojego motóra ?
|
19.10.2009, 01:02 | #4 |
Miasto: Wawa
Motocykl: EXC 200, EXC 250
Online: 1 dzień 13 godz 36 min 58 s
|
Ano musi - to jest trening jeżdżących dziewczynek, które już mają obycie ze swoim sprzętem i jakieś doświadczenia/ spostrzeżenia. Generalnie "trening" to znaczy "ćwiczymy do zesra...a" i pełen nacisk na technikę jazdy.
Jak dziewczynka jeszcze nie ma własnego wścieklaka, a umie "zmieniać biegi", to może się umówić na 2h latania na sprzecie szkoły (nie chcę zaśmiecać - jakby była zainteresowana, to zapraszam na ) Kazmir, ja przenocować potrzebującego zawsze mogę - w tym celu, w salonie wisi od hamak "dla gości" nawet coś z domowych zapasów nalewkowych dodam mniam.. Ale wkręcajac się na babski trening dużo ryzykujesz.. raz, że cię obajdą, dwa - zawstydzą potem przeokropnie Za to na chłopięcy trening zawsze możesz wpaść - latamy w każdy weekend, a od jutra nawet w tygodniu, aż do pierwszego, poważnego śniegu (a i wtedy założymy kolce, ale nie podejrzewam byś był aż tak zboczony.. )
Gdy cię facet wpędza w lata, olej dziada i kup Kata Lepiej kostką pole zryć, niźli Panią Domu być Ostatnio edytowane przez ucek : 19.10.2009 o 01:05 |
19.10.2009, 10:37 | #5 |
...a nu jaho...kultura musi być...
Miasto: B(i)BI
Motocykl: XT 600
Online: 1 tydzień 3 dni 20 godz 58 min 23 s
|
fajne zaproszenie,a no byłoby super podjechać, ale na święta biorę wolne i jadę do domu na podlasie i czas w pełni poświęcam NIE rozrywce...miłej zabawy życzę wszystkim, pozdrawiam goąco
19.10.2009, 13:18 | #6 |
Motocykl: SH 150, Dominator 250
Online: 1 tydzień 3 dni 22 godz 52 min 45 s
|
Chętnie bym dołączyła, korzystając z tego co napisał Ucek, że istnieje możliwość wypożyczenia wścieklaka...
Jestem "Absolwentką" pro-Motora i zajęcia na DR najbardziej mi się podobały. Niestety termin i dla mnie niezbyt korzystny... ale idea super, może uda mi się na wiosnę do Was dołączyć Bardzo bym chciała... ulica zaczyna mnie powoli przerażać... wszystkiego miłego Laski |
19.10.2009, 14:16 | #7 |
Jaki świeży jaki świeży ??
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Online: 3 tygodni 11 godz 51 min 59 s
|
Maćka weź ty się babo zdecyduj Ja już nie nadążam ...
19.10.2009, 20:17 | #8 |
Miasto: Wrocław
Motocykl: Nie mam już Afryki
Online: 4 miesiące 2 dni 2 godz 39 min 26 s
|
Maćka zmienną jest przeca jest kobietą My też coraz częściej jeździmy na około, z dala od mocno uczęszczanych przez auta dróg. Ale dalej asfaltem. Nie wiem jak długo to potrwa, ale aut przybywa i przybywa i przybywa
|
19.10.2009, 22:33 | #9 |
Administrator
|
nie tylko Ty, Maćka zawsze często zmiany robiła..... był czas przywyknąć...ale ostatnimi czasy nabiera takiego tempa że faktycznie nie idzie nadążyć
19.10.2009, 23:41 | #10 |
Jaki świeży jaki świeży ??
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Online: 3 tygodni 11 godz 51 min 59 s
|
Dziś rozmawiałem z Maćką że powinna dostać na najbliższym zlocie jakiś puchar za najczęstsze zmiany sprzętów, ale po chwili doszliśmy do wniosku że jednak Motormaniak przoduje w tym temacie